ФК Црвена звезда

03. 05. 2016

Божовић - Три бода најважнија

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић констатовао је након утакмице да је победа најважнија, и да Звезда има сасвим довољан број утакмица да освоји шампионску титулу без освртања на друге резултате.

null

- За нас су најважнија три бода и победа. Вождовац је имао серију од неколико пораза али није екипа за потцењивање. Већ дуго са њима ради Братислав Живковић који зна како да „скоцка“ екипу. Трен је био противник свима, али с обзиром на то какви су временски услови били, и није био толико лош - рекао је Гроф, који је упитан да прокоментарише учинак Сикимића и Гаврића.

- Драго ми је због Сикимића јер је он профеионалац који вредно ради, и то му се сада враћа. Исто важи и за Гаврића, и он добро тренира и хтео сам и раније да му дам шансу, али ситуација са бодовима је таква да смо морали да пустимо оне који су и направили ову разлику да играју - објаснио је Божовић.

Звездин стратег није желео да коментарише утакмицу између Чукаричког и Војводине.

- Не пратим резултат на Бановом брду, имамо још четири утакмице, и нисмо глупи да испустимо толико предност - рекао је Божовић.